Kesän hauskin harrastus

Lasten purjehduskoulun kurssit ovat hauskin ja helpoin tapa oppia purjehduksen tai purjelautailun alkeet. Lasten purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella.

Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, jonka tavoitteena on järjestää korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta ympäri Suomen.

Lasten purjehduskoulu on tarkoitettu noin 7-13-vuotiaille. Kurssitarjonta tarkentuu kevään aikana, joten seuraa seuran web-sivuja, fb- ryhmää ja WA- tiedotteita.

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat vesillä liikkuminen,  ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opit tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seurojen järjestämiin harjoituksiin.